hentam jer

Wednesday, March 30, 2005

Beyond Belief

last week msia, i think the world too, were shocked by ameena wadud of usa. its not only that solat jumaat wanita cant be imam, but any type of solat as long as lelaki is among the maamum. howla if during the jumaat solat the imam dtg haid?...wallahualam. baru jer baca satu article pasal Ayah Pin, kat nganu, from Beyond Belief magazine, April 05 issue (tak pernah nengok pulak megazine ni b4). i jumpa magazine nih actually, bukannya beli. scary jugak baca citer ajaran sesat dia nih. mengaku dirinya tuhan. sepatutnya org camni ler masuk ISA. tgk gambar, byk tu pengikut dia. salah sorang tu x-drummer Def Geb C. sekarang ni makin besar lak tu avtivity dia. jakim tak leh buat apa2 walaupon dah beberapa kali depa panggil dia ni mengadap. yg heran tu org melayu, bertudung or not, sumer jadi pengikut dia. heran, how is the way of thinkin of this ppl.? cant they differentiate betwenn right & wrong? how can god hv to buy a pice of land to live in??? definitely govt need to do something b4 situation turn bad to worst. i luv this country. of all the places, this happend at islam hadhari country of origin... cant find this piece of story in prime newspaper ehh or am i being ignorance??

0 Comments:

Post a Comment

<< Home